Bedrijfsbezoeken

Regelmatig brengt het college van B en W een bezoekje aan Ermelose ondernemers. Bent u ondernemer in Ermelo en vindt u het leuk om het college of één van de wethouders uit te nodigen voor een bezoek aan uw bedrijf? Neem contact op met de bedrijfscontactfunctionaris.

College bezoekt Wijngaard Telgt

Op dinsdag 7 september bracht het college een werkbezoek aan de trotse eigenaren van Wijngaard Telgt, Jan en Hennie van den Ham. Het college kreeg een rondleiding over het terrein en in de wijnkelder. Jan en Hennie vertelden hun verhaal met veel passie. En natuurlijk werden er ook een paar wijnen geproefd. Burgemeester Dorine Burmanje hees samen met Jan de Ermelose vlag op de wijngaard. Een mooie afsluiting! 

Over Wijngaard Telgt

In 2005 kochten Jan en Hennie ruim 1 ha grond, waarop in 2006 de wijngaard is geplant. Zo ontstond Wijngaard Telgt. Veel vrijwilligers hielpen met de opbouw van de wijngaard en nog steeds zijn veel vrijwilligers actief. Inmiddels bestaat de wijngaard uit 1,5 ha grond en verbouwen ze 8 soorten druiven. Wijngaard Telgt organiseert verschillende activiteiten. Zoals een wijnproeverij, rondleidingen, een open dag en excursies.