Spreekuren burgemeester en wethouders

Spreekuur burgemeester

Iedere dinsdagmiddag van 16.30 uur tot 17.30 uur houdt de burgemeester spreekuur.

Het spreekuur van de burgemeester is een mogelijkheid om met u van gedachten te wisselen over onderwerpen die gaan over de gemeente Ermelo. Iedere inwoner van Ermelo kan met de burgemeester spreken. Het gaat hierbij natuurlijk wel om onderwerpen die een relatie hebben met het gemeentelijk beleid of de gemeentelijke organisatie.

Vanaf oktober houdt de burgemeester spreekuur op woensdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur. Het spreekuur van 4 oktober wordt eenmalig verplaatst naar 6 oktober van 10.00 tot 11.00 uur.

Spreekuur wethouders en gemeentesecretaris

Ook de wethouders en de gemeentesecretaris houden spreekuur. Iedere eerste dinsdag van de maand kunt u tussen 16.30 en 17.30 uur persoonlijk met 1 van hen spreken. In zo'n gesprek kunt u, als inwoner van de gemeente Ermelo, uw opvattingen, idee├źn en reacties over gemeentelijke aangelegenheden bespreken.

Maak een afspraak

Maak vooraf een afspraak via:

We plannen dan een bezoek van tien minuten voor u in. De afspraak vindt plaats op het Huis van Ermelo. Spreekt u de burgemeester liever via de telefoon? Dat kan natuurlijk ook.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met het secretariaat van burgemeester en wethouders 0341 56 73 92.