HOME  |  Inwoners  |  (Weg)werkzaamheden

(Weg)werkzaamheden

Bekijk hieronder de actuele verkeersmaatregelen en (weg)werkzaamheden in Ermelo.


 • Start werkzaamheden ombouw turborotonde Ganzenweg-Knardijk

  De werkzaamheden voor het ombouwen van de turborotonde op het kruispunt Ganzenweg-Knardijk zijn gestart. De komende jaren wordt de bestaande turborotonde op het kruispunt Ganzenweg (N302), Harderdijk (N306) en Knardijk (N707) omgebouwd  tot een ongelijkvloers kruispunt. De weg op de dijk tussen Zeewolde en Biddinghuizen is via toe- en afritten bereikbaar. Het nieuwe kruispunt zorgt voor een betere doorstroming van het verkeer, kortere reistijd en een grotere verkeersveiligheid.

  Lees verder...
 • Eén van de geleidestroken bij ingang gemeentehuis tijdelijk afgesloten

  Een van de geleidestroken naar het gemeentehuis is tijdelijk afgesloten. In verband met de verbouwing van het gemeentehuis staat er voor de ingang een grote puincontainer met daaromheen bouwhekken.

  Lees verder...
 • Wegwerkzaamheden Kiefveldersteeg, Waterweg en Vanenburgallee in Putten

  Op maandag 15 juni 2020 start de gemeente Putten met de uitvoering van het project Verkeer Steenenkamer fase 2. Wegenbouwbedrijf Schagen Infra voert daarvoor werkzaamheden uit aan de Kiefveldersteeg, Waterweg en de Vanenburgallee in Putten. Deze wegen worden door inwoners van Ermelo vaak gebruikt om op de A28 te komen. 

  Lees verder...
 • Werkzaamheden aan het riool

  Van begin juni tot eind augustus worden delen van het riool schoongemaakt en gecontroleerd. Hierdoor zien we wat de kwaliteit van het riool is, en zorgen we dat het goed blijft werken.

  Lees verder...
 • Werkzaamheden bedrijventerrein Kerkdennen

  Samen met de ondernemers nemen we maatregelen voor verbetering van het bedrijventerrein Kerkdennen. We leggen onder andere een regenwaterriool aan, nieuw asfalt en parkeervakken. De werkzaamheden starten op dinsdag 14 april en duren tot eind juli 2020. 

  Lees verder...