Vervanging speeltoestellen Kwetternest

Speeltuin het Kwetternest is een prachtige speelplek met een ruim aanbod met speeltoestellen. Hierdoor is het een prachtige plek voor buurtbewoners om bij elkaar te komen en voor kinderen om te spelen. Om de speeltuin uitdagend, veilig en aantrekkelijk te houden, moeten wij een aantal speeltoestellen vervangen. De toestellen die we moeten vervangen zijn:

  • het houten steltenparcours
  • het veerelement bij het zand
  • de waterpomp

U kunt niet meer stemmen

Tot 29 april kon u uw stem uitbrengen op een nieuw te plaatsen speeltoestel. Binnenkort maken we bekend welk van de drie ontwerpen de meeste stemmen kreeg en wanneer de speeltoestellen worden geplaatst.

Optie 1: watertoestel

De waterpomp wordt vervangen en bij deze keuze wordt een nieuw watertoestel teruggeplaatst. Kinderen zijn dol op waterspeeltoestellen. Het is een leuke manier van spelen is en geeft afkoeling op warme dagen! De waterspeeltoestellen geven veel speelmogelijkheden en zijn daarom een interessant en leuke.

Optie 2: combinatie van watertoestellen en reguliere speeltoestellen

De waterpomp wordt samen met 2 vaste speeltoestellen vervangen. Met dit scenario kiest u voor een watertoestel en een vast toestel. Zo houden het bestaande speelaanbod in stand met nieuwe speeltoestellen.

Optie 3: Reguliere toestellen

In deze categorie plaatsen we geen watertoestellen. Hierdoor kunnen we iets grotere reguliere of andere speeltoestellen terugplaatsen.