HOME  |  Projecten  |  Woonvisie 2020

Woonvisie 2020

De gemeente Ermelo stelt dit jaar, samen met Adviesbureau Ruimtevolk, de Woonvisie 2020 op. In de woonvisie staan straks de belangrijkste plannen voor goed en fijn wonen in Ermelo. We willen graag dat Ermelo een prettige gemeente is en blijft om in te wonen.

De laatste versie van de woonvisie (2014) is verouderd en biedt geen goede voorwaarden meer voor ontwikkelingen op het gebied van wonen. Dit maakt het lastig om nieuwe ideeën van organisaties of inwoners goed te beoordelen en mogelijk te maken. Via deze website houden we je op de hoogte. .

De gemeente Ermelo wil in gesprek met inwoners, organisaties, woonexperts en raadsleden om de Woonvisie 2020 te maken. Daarom organiseren we de komende maanden meerdere online bijeenkomsten. Daarin willen we graag in gesprek met inwoners en organisaties op het gebied van wonen om lokale kennis, ideeën en ervaringen op te halen.

Online bijeenkomsten

Voor het maken van de woonvisie worden verschillende online bijeenkomsten georganiseerd. Organisaties die met wonen te maken hebben, krijgen een persoonlijke uitnodiging. Inwoners nodigen we uit via nieuwsberichten op de gemeentepagina in het Ermelo's Weekblad, de website van de gemeente Ermelo en social media. De bedoeling is dat de Woonvisie in het najaar naar de gemeenteraad kan. Heb je bij het Maatschappelijk Raadsprogramma aangegeven dat je in de toekomst mee wilt denken over de woonvisie? Dan hebben we je gegevens en krijg je tegen die tijd hiervoor een uitnodiging.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de projectleider, Marcella van Wagensveld, via mail m.vanwagensveld@ermelo.nl