HOME  |  Projecten  |  Strand Horst

Strand Horst

Strand Horst (Ermelo) ligt langs de A28 en is een recreatiegebied van bijna 6 kilometer lang. Het gebied biedt volop mogelijkheden om te ontspannen of sportief te recreĆ«ren. Om het recreatiegebied Strand Horst aantrekkelijk te houden en te verbeteren hebben verschillende initiatiefnemers plannen ontwikkeld die moeten zorgen voor een kwaliteitsimpuls voor het recreatiegebied Strand Horst. 


Recreatiegebied Strand Horst

De gemeente wil de kansen van het gebied meer benutten voor recreatie, toerisme en natuur. Voor Strand Horst betekent dit een focus op het verbeteren en vernieuwen van het aanbod op het gebied van natuur, dag en waterrecreatie, horeca en logies. 

Lees meer...


Procedure en planning

Het college van burgemeester en wethouders heeft 29 augustus ingestemd met het bestemmingsplan Strand Horst. Het bestemmingsplan ligt vanaf 7 september tot 19 oktober 2017 ter inzage en is het mogelijk om een zienswijze in te dienen. 

Lees meer...

kitesurver


Beeldkwaliteitsplan

Het beeldkwaliteitsplan vormt een inspiratiedocument voor de ontwikkelingen op Strand Horst. Het is richtinggevend en vormt een kader voor de nieuwe ontwikkelingen in het gebied. Het geeft richting aan huidige en toekomstige initiatieven en ontwikkelingen. 

Bekijk bestemmingsplan...


Contact

Voor vragen kunt u contact opnemen met de projectleider, mevrouw Mildred van der Linden.
Telefoonnummer: 06 19851478
E-mail: m.vanderlinden@ermelo.nl