HOME  |  Projecten  |  Strand Horst

Strand Horst

Strand Horst (Ermelo) ligt langs de A28 en is een recreatiegebied van bijna 6 kilometer lang. Het gebied biedt volop mogelijkheden om te ontspannen of sportief te recreĆ«ren. Om het recreatiegebied Strand Horst aantrekkelijk te houden en te verbeteren hebben verschillende initiatiefnemers plannen ontwikkeld die moeten zorgen voor een kwaliteitsimpuls voor het recreatiegebied Strand Horst. 


Recreatiegebied Strand Horst

De gemeente wil de kansen van het gebied meer benutten voor recreatie, toerisme en natuur. Voor Strand Horst betekent dit een focus op het verbeteren en vernieuwen van het aanbod op het gebied van natuur, dag en waterrecreatie, horeca en logies. 

Lees meer...


Procedure en planning

De gemeente Ermelo heeft ter voorbereiding op een beeldkwaliteitsplan en een bestemmingsplan een masterplan Strand Horst opgesteld. Dit plan moet een kwaliteitsimpuls aan Strand Horst geven en is samen met verschillende initiatiefnemers tot stand gekomen.

Lees meer...

kitesurver


Downloads en links

Alle handige downloads en links hebben wij hieronder overzichtelijk bij elkaar gezet.

Masterplan

Deze Plankaart Strand Horst is een verdere uitwerking van de Visiekaart uit 2013 en vormt de opmaat richting het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan van het gebied. De plankaart is in samenspraak met de initiatiefnemers opgesteld.

Bekijk het Masterplan...


Contact

Voor vragen kunt u contact opnemen met de projectleider, mevrouw Jolande Blok.
Telefoonnummer: (0341) 56 73 54
E-mail: j.blok@ermelo.nl