HOME  |  Projecten  |  Schoon Belonen

Schoon Belonen

Schoon Belonen is een project in Ermelo om zwerfafval te verminderen. Maatschappelijke organisaties verzamelen flesjes en blikjes en leveren die in. De deelnemende organisaties ontvangen daarvoor een mooie vergoeding voor hun (club)kas.


Waarom Schoon Belonen

De gemeente Ermelo vindt een groene, schone leefomgeving belangrijk. Bovendien is afval heel goed te gebruiken voor nieuwe producten en dus gewoon geld waard. 

Lees meer over waarom we meedoen met dit project

Deelnemers

Al meer dan 20 sportverenigingen, scholen, kerken en andere maatschappelijke organisaties doen mee aan Schoon Belonen. Wil je met jouw organisatie ook meedoen aan het project Schoon Belonen? Meld je dan snel aan!

Bekijk de deelnemers

Hoe werkt Schoon Belonen

Samen zorgen we dat flesjes, blikjes en andere verpakkingen worden opgeruimd en ingezameld. Dat leidt niet alleen tot een schone leefomgeving, maar ook tot een mooie beloning voor de deelnemers.

Lees alles over werkwijze

Meer informatie

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de heer Klaas Braamskamp, beleidsmedewerker milieu via k.braamskamp@ermelo.nl of bel naar (0341) 56 71 81.

Aanmelden

Wil je, als maatschappelijke organisatie uit Ermelo, ook meedoen aan het project Schoon Belonen, vul dan het aanmeldformulier in. Wij nemen na ontvangst contact met je op voor nadere afspraken.

Aanmelden