HOME  |  Projecten  |  Nieuws over de verbouwing

Nieuws over de verbouwing

 • Verbouwing gemeentehuis verloopt volgens planning

  De grote verbouwing van het gemeentehuis is gestart in juli 2019. We verwachten dat het gemeentehuis dit najaar, medio oktober, klaar is. Het gebouw is tijdens de hele renovatie open voor bezoekers en medewerkers, al is dit vanwege de coronamaatregelen nu zeer beperkt. Omdat het gebouw open blijft, is de verbouwing extra ingewikkeld en gebeurt dit in verschillende fases. In welke fase zijn we nu, en hoe ziet de planning van de verbouwing er nu uit? We geven je graag een overzicht. De uiteindelijke planning kan afwijken van de verwachte planning.

 • Nieuwe Raadszaal in gemeentehuis

  Het gemeentehuis en De Dialoog worden verbouwd en duurzaam gemaakt. We vernieuwen ook de Raadszaal. Het plan is om de Raadszaal op de 1e verdieping te maken. Naast het nog te bouwen vergaderplein. De Raadszaal krijgt straks verschillende functies.

 • Ons gemeentehuis wordt vernieuwd en verduurzaamd, maar wat kost dat nou?

  We zijn druk aan het verbouwen in het gemeentehuis! Niet alleen krijgen we een geheel vernieuwd en modern gebouw, maar we gaan het ook verduurzamen. Op onze website kun je de voortgang van de verbouwing goed volgen.
  Maar wat kost deze verbouwing nu? En waar betalen we dat van? In dit artikel leggen we dat graag uit.

 • De afwerking en aankleding

  De afwerking van het eerste kantoorgedeelte van het gemeentehuis is begonnen. Na maanden van breek- en bouw- en installatiewerk wordt nu voor het eerst het verfijnde werk zichtbaar in het gemeentehuis.

 • Kunst aan de bouwhekken

  Afgelopen vrijdag onthulde wethouder Wouter Vogelsang deze prachtig beschilderde doeken voor de bouwhekken. Deze staan rondom het bouwterrein bij het gemeentehuis. Leerlingen van groep 7 en 8 van de Koningin Julianaschool en de Margrietschool maakten de doeken. BAM Bouw en Techniek regio Oost kwam met het plan.
   

 • Verbouwing gemeentehuis in volle gang

  De verbouwing van het gemeentehuis is gestart in juli 2019. We verwachten dat het gemeentehuis in het najaar van 2020 klaar is. Het gebouw is tijdens de verbouwing gewoon open voor bezoekers en medewerkers. De verbouwing is daardoor extra ingewikkeld en gebeurt in drie delen. Als laatste is de publiekshal aan de beurt. Daar krijgen de gemeente, de bibliotheek, de politie en het streekarchivariaat samen een mooi onderkomen.