HOME  |  Projecten  |  Ermelo in de zon

Ermelo in de zon

Zelf uw eigen stroom duurzaam opwekken? Dat kan heel gemakkelijk en voordelig! Samen met Veluwe Duurzaam organiseren we in het najaar van 2018 een groepsinkoop van zonnepanelen. Kijk voor meer informatie op www.veluweduurzaam.nl/ermeloindezon.

Op steeds meer daken in Nederland zien we zonnepanelen. Heb je wel eens nagedacht om je eigen elektriciteit op je dak op te wekken?  Als  gemeente willen we versnelt  overstappen naar duurzame energie en daarom organiseren we een groepsinkoop voor zonnepanelen: Ermelo in de Zon. Zo kun je makkelijk en voordelig je huishouden voorzien van zelf opgewekte groene stroom en daarmee ook nog besparen op je energierekening.

Samen zonnepanelen aanschaffen is makkelijk en voordelig

Door mee te doen, kun je het uitzoekwerk aan anderen overlaten en ben je toch verzekerd van goede kwaliteit en garanties op de complete installatie en de opbrengst. Een onafhankelijke jury van inwoners gaat de aanbiedingen van de lokale en regionale installateurs vergelijken. De jury maakt het bedrijf of de bedrijven met het beste aanbod daarna bekend. Als je meedoet, ontvang je een vrijblijvende offerte van het beste aanbod uit de regio. De groepsinkoop wordt namens de gemeente begeleidt door het regionale energieloket Veluwe Duurzaam.

Aanmelden

Heb je interesse? Meld je dan snel aan en schrijf je vrijblijvend in voor deze actie (voor 15 november) via www.veluweduurzaam.nl/ermeloindezon.