HOME  |  Projecten  |  Ermelo in de zon

Ermelo in de zon

Zelf je eigen stroom duurzaam opwekken? Dat kan heel gemakkelijk en voordelig! Samen met Veluwe Duurzaam organiseren we een groepsinkoop van zonnepanelen. 

Op steeds meer daken in Nederland zien we zonnepanelen. Heb je wel eens nagedacht om je eigen elektriciteit op je dak op te wekken?  Als  gemeente willen we versnelt  overstappen naar duurzame energie en daarom organiseren we een groepsinkoop voor zonnepanelen: Ermelo in de Zon. Zo kun je makkelijk en voordelig je huishouden voorzien van zelf opgewekte groene stroom en daarmee ook nog besparen op je energierekening.

Samen zonnepanelen aanschaffen is makkelijk en voordelig

Het uitzoekwerk is al voor je gedaan. Een onafhankelijke jury van inwoners heeft de aanbiedingen van de lokale en regionale installateurs vergeleken en heeft op woensdag 6 februari het bedrijf met het beste aanbod bekend gemaakt Aalberts Duurzaam uit Oene. Als je meedoet, ontvang je een vrijblijvende offerte. De groepsinkoop wordt namens de gemeente begeleid door het regionale energieloket Veluwe Duurzaam.

Aanmelden

Heb je interesse? Meld je dan snel aan en schrijf je vrijblijvend in voor deze actie (voor 1 april) via www.veluweduurzaam.nl/ermeloindezon.