HOME  |  Projecten  |  Duurzaamheidsloket

Duurzaamheidsloket

Bij het Duurzaamheidsloket kunt u terecht voor al uw vragen over energiebesparing en duurzame energie. Wij geven u graag informatie en advies op maat. Van eenvoudige maar doeltreffende tips om slim om te gaan met verwarming of elektrische apparaten, tot een uitgebreid deskundig advies van één van onze energiecoaches. Ook kunnen wij u informeren over het aanvragen van subsidies of duurzaamheidsleningen. De informatie en adviezen worden gratis gegeven.
Loop eens binnen en laat u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden in uw eigen woning!

De medewerkers van het Duurzaamheidsloket staan iedere donderdagavond tussen 17.00 en 20.00 uur voor u klaar. Komt een andere dag u toch beter uit?
Maak dan een afspraak via telefoonnummer (0341) 20 47 27.Tijdens de zomervakantie is het loket op donderdag 2 en 9 augustus gesloten.

Het Duurzaamheidsloket wordt bemand door medewerkers van het Natuur Milieu Platform en Veluwe Duurzaam. In alle gevallen is het advies en de begeleiding
onafhankelijk en zonder winstoogmerk. Wilt u meer informatie over het Duurzaamheidsloket en wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan
contact met ons op via telefoonnummer (0341) 20 47 27.