HOME  |  Projecten  |  Duurzaam nieuws  |  Winnares prijsvraag duurzaamheid

Winnares prijsvraag duurzaamheid (04-06-2019)

Dit item is verlopen op 17-07-2019.

Waar kun je het beste mee beginnen als je je woning energiezuiniger wilt maken? Die vraag stelden we bij de stand van de gemeente Ermelo tijdens het Huis & Tuin Event op zaterdag 11 mei. Veel deelnemers leverden hun antwoorden bij onze stand in. Een inwoonster uit Ermelo was de gelukkige winnares van een mooie prijs. Zij kreeg maandag 3 juni een duurzaam verwenpakket van de gemeente Ermelo.

Het is een logische aanpak om bij verduurzaming van de woning te beginnen met besparen, dus isoleren en zuinige apparaten gebruiken. Duurzaam opwekken is een volgende stap. Tijdens het drukbezochte Huis & Tuin Event van zaterdag 11 mei lieten ruim 1200 bezoekers zich inspireren over welke duurzame stappen zij kunnen nemen in hun woning, tuin of leven. Het event werd georganiseerd door de gemeente Ermelo in samenwerking met duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam.

Voor vragen over het verduurzamen van de woning en ander energieadvies is er elke derde donderdagavond van de maand een spreekuur voor inwoners. Dit spreekuur vindt plaats op het gemeentehuis. Kijk voor meer informatie op www.veluweduurzaam.nl/spreekuur.