HOME  |  Projecten  |  Duurzaam nieuws  |  Onafhankelijk energieadvies voor ondernemers

Onafhankelijk energieadvies voor ondernemers (04-07-2017)

Dit item is verlopen op 31-08-2017.

Nederland wil in 2050 energieneutraal te zijn. Om dit te realiseren zijn grote veranderingen nodig. Daarom hebben ondernemers en overheden de handen ineengeslagen voor het project Energieke Noord-Veluwse Bedrijven. Ondernemers kunnen zich inschrijven voor onafhankelijk advies om hun bedrijfsvoering energiezuinig te maken en te verdienen aan duurzaamheid.

Een onafhankelijke energieadviseur uit de regio brengt de huidige situatie van een bedrijf in kaart. Hij geeft aan hoe de ondernemer energiezuinig en kostenefficiƫnt kan verbeteren, met oplossingen die passen bij de ambities van de ondernemer. De ondernemer bepaalt vervolgens zelf of hij het advies opvolgt, wat hij daarvan laat uitvoeren en door wie. Desgewenst helpt de energieadviseur de ondernemer bij de uitvoering van de maatregelen. Meer informatie over het project vindt u op www.igev.nl/energiekebedrijven. Hier kunt u zich ook inschrijven.

Gezamenlijk initiatief

Het project Energieke Noord-Veluwse Bedrijven is een initiatief van het Noord-Veluws Ondernemers Overleg, Innovatiehuis De Diamant, VNO-NCW Midden, Rabobank, Stichting Energieke Regio, IGEV, Omgevingsdienst Noord-Veluwe, het Gelders Energieakkoord en de provincie Gelderland.