HOME  |  Projecten  |  Duurzaam nieuws  |  Kom ook naar de duurzame mobiliteitsmarkt

Kom ook naar de duurzame mobiliteitsmarkt (07-10-2019)

Dit item is verlopen op 14-10-2019.

Er komen steeds meer duurzame manieren van vervoer. We kennen de elektrische fiets en auto al, maar er is veel meer. Op zaterdag 12 oktober laten we je dit zien, en ervaren, tijdens een mobiliteitsmarkt. We organiseren de markt samen met lokale ondernemers en organisaties. De toegang is gratis.

Datum : zaterdag 12 oktober
Tijd : 13.00 - 16.00 uur
Locatie : Raadhuisplein, bij het gemeentehuis

Op de markt is veel te zien en beleven

Op de mobiliteitsmarkt ontdek je de nieuwste ontwikkelingen in duurzaam vervoer. En ken je de elektrische leenauto’s van gemeente Ermelo al? Ook jij kunt daar gebruik van maken. Heb je een elektrische fiets? Op de markt kun je je fiets gratis laten nakijken. Kleine reparaties worden meteen voor je uitgevoerd. Of laat je autobanden op spanning brengen. Een goede bandenspanning scheelt veel brandstof en CO2 uitstoot.

Op de mobiliteitsmarkt loopt ook een 'Levende Bibliotheek' rond. Kinderen (en natuurlijk ook volwassen) kunnen in gesprek gaan met mensen die duurzaam reizen. De Levende Bibliotheek is de afsluiting van de Kinderboekenweek met als thema 'Reis je mee?'.

Kom je ook?

Kom naar de mobiliteitsmarkt en laat je verrassen! Kijk voor het hele programma op www.veluweduurzaam.nl/mobiliteitsmarkt-ermelo.