HOME  |  Projecten  |  Duurzaam nieuws  |  Jury ‘Ermelo in de Zon’ presenteert aanbod zonnepanelen

Jury ‘Ermelo in de Zon’ presenteert aanbod zonnepanelen (12-02-2019)

Dit item is verlopen op 26-03-2019.

In het najaar startten we, in samenwerking met Veluwe Duurzaam, met het project ‘Ermelo in de Zon’. Met dit initiatief organiseren we een groepsinkoop van zonnepanelen, om duurzaam eigen stroom op te wekken. Inwoners konden zich voor de zonnepanelenactie inschrijven. Een jury zocht de aanbiedingen van verschillende installateurs uit, en vergeleek deze met elkaar. Tijdens een drukbezochte informatieavond, op 6 februari in De Dialoog, maakte de jury het beste aanbod bekend. De jury koos voor het aanbod van Installatiebedrijf Aalberts Duurzaam uit Oene.

360 huishoudens ingeschreven

Ruim 360 huishoudens uit de gemeente Ermelo hebben zich voor ‘Ermelo in de Zon’ ingeschreven. De informatieavond werd dan ook goed bezocht. De aanwezigen waren positief over het proces en blij met het voorwerk dat de jury heeft gedaan. Voor de jury was het een intensief maar geslaagd proces. Zij kozen de installateur op basis van de wensen en criteria van de ingeschreven deelnemers. De deelnemers krijgen het aanbod toegestuurd. Zij hebben de keuze uit twee type zonnepanelen en omvormers in verschillende prijsklassen.

Tweede ronde

Ben je ook geïnteresseerd, maar heb je je nog niet ingeschreven voor Ermelo in de Zon? Dat kun je alsnog doen, tot 1 april. Meer informatie en het inschrijfformulier is te vinden op www.veluweduurzaam.nl/ermeloindezon.