HOME  |  Projecten  |  Duurzaam nieuws  |  Bezoek een duurzaam huis in Ermelo

Bezoek een duurzaam huis in Ermelo (23-10-2018)

Dit item is verlopen op 05-12-2018.

Wil je aan de slag met het verduurzamen van je woning maar weet je niet waar te beginnen? Huiseigenaren in Ermelo vertellen je graag meer over hun ervaringen. Zij openen hun deuren tijdens de Duurzame Huizen Route op 3 en 10 november. Je hoort ervaringen uit de eerste hand en is er alle tijd om vragen te stellen. Laat je inspireren door de voorbeelden en kom zo op ideeën voor je eigen woning.

Vier woningen doen mee

In Ermelo zijn vier duurzame woningen te bezoeken. Twee van deze woningen worden met warmtepompen verwarmd, de andere twee met InfraRood warmtepanelen. Eén van de woningen is een duurzame voorbeeldwoning van wooncorporatie UWOON, aan de Kievitstraat 71. Meer informatie over de deelnemende woningen vind je op www.duurzamehuizenroute.nl/ermelo. Bij elke woning staat vermeld welke duurzame aanpassingen er zijn gedaan.

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor de bezoektijden van de woningen op www.duurzamehuizenroute.nl/ermelo. Via deze website kun je je voor de bezichtiging van één of meerdere woningen aanmelden. Ook op de website van Stichting NMP (Natuur- en MilieuPlatform Ermelo) vind je informatie over de duurzame huizenroute en de deelnemende woningen, via www.nmpermelo.nl.