HOME  |  Projecten  |  Actueel nieuws Westflank  |  Werkzaamheden Westflank gaan verder

Werkzaamheden Westflank gaan verder (09-01-2018)

Dit item is verlopen op 10-03-2018.

Op maandag 8 januari is Roelofs verder gegaan met de werkzaamheden aan de Westflank. Vanaf maandag 15 januari tot en met vrijdag 9 maart is de Oude Nijkerkerweg, tussen de Lange Haeg en de Telgterweg, dicht.

Het fietspad blijft wel open. Ook zijn er werkzaamheden aan het kruispunt Oude Nijkerkerweg – Telgterweg. Er blijft één rijstrook open voor het verkeer van van en naar centrum/Telgt. Hier plaatsen we verkeerslichten die het verkeer om en om laten rijden.

Omleiding

Voor al het verkeer is er een omleidingsroute via de Horsterweg, N303 (Putterweg), Hamburgerweg en Oude Telgterweg. Er worden deze week al borden geplaatst die de route aangeven.

Bus 103 Syntus

De haltes Lange Haeg en Veldwijkerweg zijn tijdens de afsluiting niet in gebruik. Je kunt gebruik maken van de tijdelijke haltes bij het station en op de Dokter van Dalelaan.

Archeologisch onderzoek

Tijdens het archeologisch onderzoek vorige maand zijn er interessante vondsten gedaan. Ook onder de rijbaan doen we daarom eerst archeologisch onderzoek. Daarna start Roelofs met de werkzaamheden aan de rijbaan.

Meer informatie en de plannings- en bereikbaarheidskaart staat op www.ermelo.nl/westflank.