HOME  |  Projecten  |  Actueel nieuws Vitale Vakantieparken  |  Bijeenkomst verduurzaming vakantieparken en hotels

Bijeenkomst verduurzaming vakantieparken en hotels

Dit item is verlopen op 22-03-2019.

Donderdag 21 maart organiseert de gemeente Apeldoorn een bijeenkomst ‘verduurzaming vakantieparken en hotels’. Eigenaren van vakantieparken en hotels in Ermelo zijn ook welkom ’s middags in de Cantharel in Ugchelen.

Als ondernemer kun je een bijdrage leveren aan het zo energiezuinig maken van jouw vakantiepark of hotel. Hiermee draag je je steentje bij aan de klimaatopgave én kun je energiekosten omlaag brengen. Partijen zoals de RECRON (Vereniging van Recreatieondernemers Nederland), het Toeristisch Platform Apeldoorn en de Gemeente Apeldoorn kunnen daarbij helpen.

Behalve tips en voorbeelden van andere ondernemers kun je kosteloos en vrijblijvend een quickscan krijgen van GreenKey. Greenkey is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Ook kijken we samen naar de mogelijkheden om investeringen met betrekking tot energiebesparing bij vakantieparken deels te subsidiëren.

De gemeente Apeldoorn organiseert deze bijeenkomst in het Van der Valk Hotel de Cantharel in Ugchelen van 15.00 tot 16.30 uur. Eigenaren van vakantieparken en hotels in Ermelo zijn ook welkom. Ben je geïnteresseerd in de bijeenkomst? Meld je vóór 10 maart aan via bedrijvencontactpunt@apeldoorn.nl. Kijk voor meer informatie op de website van RECRON.