HOME  |  Projecten  |  Actueel nieuws Strand Horst  |  Inloopbijenkomst bestemmingsplan Strand Horst

Inloopbijenkomst bestemmingsplan Strand Horst (26-09-2017)

We nodigen u graag uit voor de inloopavond over het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan van recreatiegebied Strand Horst op dinsdag 3 oktober tussen 19.00 en 20.30 uur in de foyer van het gemeentehuis, Raadhuisplein 2. 

Het college van burgemeester en wethouders heeft eind augustus ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan voor Strand Horst. Het bestemmingsplan ligt tot 19 oktober ter inzage. Het bestemmingsplan maakt gewenste toekomstige ontwikkelingen planologisch mogelijk. De initiatiefnemers kunnen binnenkort hun wensen om gaan zetten naar concrete plannen. met de nieuwe ontwikkelingen wordt het recreatiegebied aantrekkelijker en kunnen er gedurende het gehele jaar activiteiten aangeboden worden. Ook voor de strandgasten en natuurliefhebbers blijft het gebied interessant en ontstaat er een meer gevarieerd aanbod.

Tijdens de inloopbijeenkomst staan wij u graag te woord om het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan toe te lichten en eventuele vragen te beantwoorden.