HOME  |  Projecten  |  Aanleg Westflank

Aanleg Westflank

De Westflank is het stuk weg tussen de rotonde Horsterweg en de Oude Telgterweg. De Arendlaan, Volenbeekweg en de Oude Nijkerkerweg maken onderdeel uit van de Westflank. Om de aanleg van deze weg, rotonde en vrijliggend fietspad mogelijk te maken heeft de gemeenteraad in oktober 2016 het bestemmingsplan Westflank vastgesteld.


Herinrichting

In 2008 is de Kolbaanweg aangelegd (tussen Horsterweg en Groene Zoomweg). Hiermee is een nieuwe (auto)verbinding tussen Ermelo en Harderwijk gerealiseerd. De aanleg van de Kolbaanweg leidt tot meer verkeer op de bestaande weg  langs Ermelo-West.

Lees meer over de herinrichting


Downloads en links

Alle handige downloads en links zijn hieronder overzichtelijk bij elkaar gezet. 

Planning en procedure

Het project wordt uitgevoerd door Roelofs uit Den Ham. Roelofs is een modern familiebedrijf met een 57-jarige staat van dienst in de  Nederlandse infrastructuur. In hun werkgebied richten zij zich op duurzame vernieuwing van de infrastructuur.

Lees meer over de planning en procedure


Groeninrichting

In het project Westflank nemen wij ook de groeninrichting mee. De groeninrichting voeren wij uit op basis van de groenvisie. Het inpassen van het groen gebeurt in fasen. De planning is onder voorbehoud omdat wij afhankelijk zijn van het weer. 

Lees meer over de groeninrichting


Contact

Voor vragen kunt u contact opnemen met Elko Huizing, technisch projectleider van de gemeente Ermelo. Hij is bereikbaar via telefoonnummer (0341) 56 73 21 of via e.huizing@ermelo.nl.