HOME  |  Projecten  |  Aanleg Westflank

Aanleg Westflank

De Westflank is het stuk weg tussen de rotonde Horsterweg en de Oude Telgterweg. De Arendlaan, Volenbeekweg en de Oude Nijkerkerweg maken onderdeel uit van de Westflank. Om de aanleg van deze weg, rotonde en vrijliggend fietspad mogelijk te maken heeft de gemeenteraad in oktober 2016 het bestemmingsplan Westflank vastgesteld.


Herinrichting

In 2008 is de Kolbaanweg aangelegd (tussen Horsterweg en Groene Zoomweg). Hiermee is een nieuwe (auto)verbinding tussen Ermelo en Harderwijk gerealiseerd. De aanleg van de Kolbaanweg leidt tot meer verkeer op de bestaande weg  langs Ermelo-West.

Lees meer over de herinrichting


Planning en procedure

Het project wordt uitgevoerd door Roelofs uit Den Ham. Roelofs is een modern familiebedrijf met een 57-jarige staat van dienst in de  Nederlandse infrastructuur. In hun werkgebied richten zij zich op duurzame vernieuwing van de infrastructuur.

Lees meer over de planning en procedure


Contact

Voor vragen kunt u contact opnemen met Jeffrey Rampaart, technisch projectleider van de gemeente Ermelo. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06 27 56 84 20 of via j.rampaart@ermelo.nl.

Downloads en links

Alle handige downloads en links zijn hieronder overzichtelijk bij elkaar gezet.