HOME  |  Vacatures

Vacatures

Geef je ambitie de ruimte in Ermelo

Ermelo is een gemeente op de Veluwe met ongeveer 27.000 inwoners. Met de Veluwe in de voortuin en het strand in de achtertuin is Ermelo een geweldige plek om te wonen, te werken en vakantie te vieren. Gemeente Ermelo is volop in beweging en is een gemeente met ambitie.

De gemeentelijke organisatie van Ermelo zet koers naar een netwerkorganisatie. De ambtelijke organisatie van Gemeente Ermelo ontwikkelt zich de komende periode verder van een gestructureerde lijnorganisatie met 4 afdelingen, met daarbinnen meerdere teams en management- en coördinatiestructuren, naar een volledig flexibel en tijdelijk georganiseerde netwerkorganisatie, waarin volledig rondom maatschappelijke vraagstukken wordt georganiseerd.  Niet volgens een concrete blauwdruk met plan, maar als een gezamenlijke ontwikkelexpeditie waarin we in etappes een begaanbare route zoeken richting de beoogde netwerkorganisatie.
De ambtelijke netwerkorganisatie stelt de mensen en hun onderlinge relaties en interactie volledig centraal en ontdoet zich zo veel als mogelijk van overbodige procedures, afspraken, systemen, structuren en organisatielagen. Daarom hebben wij  per 1 mei 2018 de traditionele lijnorganisatie losgelaten en hebben wij ons volledig flexibel georganiseerd rondom maatschappelijke en bestuurlijke opgaven: "opgave gericht werken". Alle lijntjes in ons netwerk worden korter, waardoor ruimte ontstaat voor het gesprek van mens tot mens. Voor de medewerkers betekent dit meer vertrouwen, meer verantwoordelijkheid en meer speelruimte om het werk samen met collega’s én samen met en in de samenleving te organiseren.

Wij doen dat vanuit de volgende kernwaarden:

  • Samen
  • Bevlogen
  • Betrouwbaar
  • Wendbaar

Nieuwsgierig? Onze gemeentesecretaris Aldrik Weststrate vertelt er in dit filmpje meer over.

Voor de werving en selectie van nieuwe medewerkers worden wij ondersteund door Meerinzicht. Meerinzicht is de samenwerking van de gemeente Ermelo, Harderwijk en Zeewolde. Kijk voor meer informatie op werkenbij.meerinzicht.nl.


Actuele vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures beschikbaar.