HOME  |  Persberichten  |  Van de Kolk en gemeente tekenen intentieovereenkomst voor bouw van 14 woningen

Van de Kolk en gemeente tekenen intentieovereenkomst voor bouw van 14 woningen (05-12-2016)

Dit item is verlopen op 31-12-2016.

ERMELO - Op maandagochtend 5 december tekenden de heer Van de Kolk van Bouwbedrijf Van de Kolk en wethouder Jan van den Bosch van de gemeente Ermelo een intentieovereenkomst voor de bouw van 14 woningen in Speuld. Het plan aan de Garderenseweg betreft de bouw van acht starterswoningen, drie rijwoningen, twee twee-onder-één kapwoningen en een vrijstaande woning met een landschaps- / natuurontwikkelingsplan. Het initiatief is het vertrekpunt voor de ontwikkeling die moet bijdragen aan het verbeteren van de leefbaarheid en ruimtelijke kwaliteit van het buurtschap Speuld.

De eerste mijlpaal is het ondertekenen van deze intentieovereenkomst, waarin staat dat de gemeente en Van de Kolk positief tegenover dit project staan en dat zij graag willen samenwerken. Tevens worden in deze overeenkomst de kaders en randvoorwaarden van het project vastgelegd. 

De ontwikkeling is ontworpen door Roozenbeek Architecten en laat voorlopig, in kwalitatieve zin, één van de mooiste ontwikkelingen in het buitengebied van de afgelopen jaren zien.


Noot voor de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sjef Oerlemans via telefoonnummer 06 53 39 29 67.