HOME  |  Persberichten  |  Start Europese aanbesteding verbouwing gemeentehuis

Start Europese aanbesteding verbouwing gemeentehuis (18-10-2018)

Dit item is verlopen op 15-11-2018.

Ermelo - Het college van burgemeester en wethouders heeft het startsein gegeven voor de Europese aanbesteding van de herinrichting en verduurzaming van het gemeentehuis. De werkzaamheden worden in twee percelen aanbesteed (bouwkundig en installatiewerk), waarbij natuurlijk ook Ermelose bedrijven hun krachten kunnen bundelen om in aanmerking te komen voor een opdracht. Er wordt ook gebruik gemaakt van de zogenaamde ‘percelenregeling’ waardoor max. 20% van de totale verbouwing apart aanbesteed kan worden. Voor welke werkzaamheden deze losse aanbestedingen nog volgen is op dit moment onbekend.

Geïnteresseerden kunnen de informatie over de lopende Europese aanbesteding zoals gebruikelijk vinden via www.tenderned.nl. Daar staan ook de gegevens van de contactpersoon voor alle vragen over de formele aanbestedingsprocedure.

Gedurende de Europese aanbesteding werkt de architect samen met de gebruikers van het gemeentehuis verder aan de gedetailleerde uitwerking van het ontwerp.  In het verbouwde gemeentehuis lopen de bibliotheek, het streekarchivariaat, het steunpunt van de politie en de dienstverlening van de gemeente in elkaar over waardoor meer interactie en levendigheid ontstaat.


Noot voor de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mylène van Setten , team communicatie Ermelo  (085) 110 82 43.