HOME  |  Persberichten  |  Sportverkiezingen 2017

Sportverkiezingen 2017 (21-11-2016)

Dit item is verlopen op 19-12-2016.

Het is alweer even geleden, maar in februari gaat het dan toch echt gebeuren! De gemeente Ermelo gaat in samenwerking met de sportverenigingen en Ermelo van Nu de sportverkiezingen organiseren!

Na verschillende signalen vanuit de Ermelose samenleving dat de Ermelose sporters het verdienen om in het zonnetje te worden gezet, heeft de gemeente besloten om op vrijdag 3 februari 2017 een spetterende sportverkiezingsavond te houden.

Wethouder Laurens Klappe en presentator Hans van Zetten maken vrijdag 3 februari in De Dialoog in het gemeentehuis bekend welke sportman/vrouw/ploeg in het afgelopen jaar de beste sportieve prestatie heeft geleverd. Ook wordt dan duidelijk wie zich een jaar lang sporttalent, sportvrijwilliger en de beste sporter met een beperking mag noemen. Naast deze zes categorie├źn zijn er ook speciale vermeldingen voor de beste Sport & Beweeginitiatieven met een maatschappelijke impact.

Nomineren kan tot 19 december 2016!

Voor de nominatie van de sporttoppers van het jaar, roept de gemeente de hulp in van de inwoners. Tot maandag 19 december kunnen inwoners van Ermelo hun sportieve plaatsgenoten nomineren. Meer informatie over de nominatie en de voorwaarden vindt u op www.ermelo.nl/sportverkiezingen of kijk op facebook.com/heelermelobeweegt.

Na deze nominatieronde buigt een deskundige jury zich over de aanmeldingen en stelt per categorie drie gegadigden voor. Twee weken lang kan er vervolgens op de favoriete sporttoppers worden gestemd. Uiteindelijk worden na deze stemronde de winnaars op 3 februari gehuldigd in de Dialoog.


Noot voor de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sjef Oerlemans via telefoonnummer 06 53 39 29 67.