HOME  |  Persberichten  |  Sportverkiezing 2018

Sportverkiezing 2018 (16-11-2017)

Dit item is verlopen op 31-12-2017.

Nomineer jouw favoriete sporttopper!

Op zaterdag 3 februari 2018 organiseert Heel Ermelo Beweegt in samenwerking met Ermelo van Nu de Sportverkiezing 2018. Wethouder Laurens Klappe en presentator Hans van Zetten maken op deze feestelijke avond in De Dialoog in het gemeentehuis bekend welke sportman/vrouw/ploeg in het afgelopen jaar de beste sportieve prestatie heeft geleverd. Ook wordt dan duidelijk wie zich een jaar lang sporttalent, sportvrijwilliger en de beste sporter met een beperking mag noemen. Naast deze zes categorie├źn zijn er ook speciale vermeldingen voor de beste Sport & Beweeginitiatieven met een maatschappelijke impact.

Nomineren kan vanaf 16 november tot 18 december!

Voor de nominatie van de sporttoppers van het jaar, roepen we de hulp in van de inwoners en de sportverenigingen van Ermelo. Sportverenigingen zijn hierover persoonlijk ge├»nformeerd. Alle inwoners nodigen wij uit tot maandag 18 december hun sportieve plaatsgenoten te nomineren. Meer informatie over de nominatie en de voorwaarden vindt u op www.ermelo.nl/sportverkiezing

Na deze nominatieronde buigt een deskundige jury zich over de aanmeldingen en stelt per categorie drie gegadigden voor. Twee weken lang kan er vervolgens op de favoriete sporttoppers worden gestemd. De winnaars worden op 3 februari gehuldigd in de Dialoog.

De Gemeente Ermelo organiseert en faciliteert de Sportverkiezing 2018 en heeft een deel van de promotie uitbesteed aan Ermelo van Nu.


Noot voor de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met team Communicatie, via telefoonnummer (0341) 56 73 48.