HOME  |  Persberichten  |  Kom 12 juni spelen op het Buitenspeelfestijn op het Raadhuisplein

Kom 12 juni spelen op het Buitenspeelfestijn op het Raadhuisplein (01-06-2019)

Dit item is verlopen op 13-07-2019.

ERMELO - Woensdag 12 juni organiseert Heel Ermelo Beweegt op het Raadhuisplein het Buitenspeelfestijn. Van 13:00 tot 17:00 uur zijn alle kinderen vanaf vier jaar welkom om lekker buiten te spelen.

Kom stoepranden, elastieken, hinkelen

De buurtsportcoaches verzorgen diverse spelactiviteiten zoals, stoepranden, elastieken en hinkelen. Natuurlijk zijn ook ouders, opa’s en oma’s welkom om mee te spelen of te kijken. JOGG Ermelo deelt gezonde snacks en water uit. Tegelijkertijd is op het Raadhuisplein de finale van het Ermelo’s straatvoetbaltoernooi. De voetballers kunnen nog wel wat supporters gebruiken.

Buitenspeeldag 2019

Het Buitenspeelfestijn wordt georganiseerd omdat het 12 juni Nationale Buitenspeeldag is. Buitenspelen is super belangrijk, maar wordt steeds minder vanzelfsprekend. Daarom organiseren Jantje Beton en kinderzender Nickelodeon al meer dan 10 jaar de Nationale Buitenspeeldag. Die dag is Nederland één grote speelplek. En Ermelo doet natuurlijk mee!


Noot voor de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marjo de Groot, coördinator buurtsportcoaches en regisseur JOGG van Heel Ermelo Beweegt gemeente Ermelo via (06) 324 535 40.