HOME  |  Persberichten  |  Jaarplan toerisme en recreatie van Samenwerkende Noord-Veluwse gemeenten opgesteld

Jaarplan toerisme en recreatie van Samenwerkende Noord-Veluwse gemeenten opgesteld (14-12-2018)

Dit item is verlopen op 31-01-2019.

ERMELO - Het college van burgemeester en wethouders heeft ingestemd met het jaarplan 2019 toerisme en recreatie voor de samenwerkende Noord-Veluwse (SNV) gemeenten. Dit plan beschrijft waar het komend jaar op ingezet wordt.

Jaarlijks wordt door de SNV-gemeenten gezamenlijk bepaald waar het komende jaar op ingezet wordt. Deelnemende gemeenten SNV zijn: Elburg, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek, Putten en Hattem. De gastheergemeente roept de gemeenten bij elkaar en stelt het jaarplan voor de uitvoering op. Voor de SNV-gemeenten is de Veluwe Agenda leidend. Daarin staat de ambitie voor de hele Veluwe beschreven: “Beleef de beste Veluwe”.

De SNV-gemeenten werken samen vanuit de Noord-Veluwe om bij te dragen aan de ambitie. Daarvoor wordt jaarlijks een jaarplan opgesteld. In 2019 zal onder andere worden gewerkt aan een samenhangend plan voor het thema ‘water’. In verschillende gemeenten zijn er ontwikkelingen met betrekking tot dit thema, de samenwerking heeft het doel om dit om elkaar af te stemmen.


Noot voor de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Moniek Winters via telefoonnummer 085 110 82 46.