HOME  |  Persberichten  |  Havo b.v. uit Ermelo ontvangt European Entrepreneurial Region Award Compliment

Havo b.v. uit Ermelo ontvangt European Entrepreneurial Region Award Compliment (14-10-2019)

Dit item is verlopen op 31-12-2019.

ERMELO – Havo b.v. uit Ermelo heeft maandag 14 oktober een European Entrepreneurial Region Award (EER Award) Compliment ontvangen. Havo b.v. ontvangt dit speciale compliment omdat duurzaamheid bij het bedrijf centraal staat. Wethouder Leo van der Velden van de gemeente Ermelo heeft dit compliment uitgereikt in de vorm van een certificaat. De Provincie Gelderland bood een taart aan.  

De provincie Gelderland mag zich in 2019 de meest ondernemende regio van Europa noemen. De provincie wil daarom, samen met de gemeenten in de province, zoveel mogelijk ondernemers in het zonnetje zetten die Gelderland helpen verduurzamen en groeien. Elke week wordt in één Gelderse gemeente een bedrijf ge-“EER”d. Samenwerking, investeringsklimaat en groei van het ondernemerschap in de afgelopen 10 jaar waren redenen voor de Brusselse jury om de prijs aan Gelderland te geven. Havo b.v. uit Ermelo kreeg deze award in de gemeente Ermelo omdat duurzaamheid centraal staat bij hun creatieve producten. Producten die onschadelijk voor mens en milieu zijn. Ook vallen de duurzame en milieuvriendelijke productiemethoden op en de verduurzaming van het bedrijfsgebouw. Het bedrijf bestaat al 50 jaar en blijft stappen maken op het gebied van innovatie en duurzaamheid.

Oktober staat in de gemeente Ermelo in het teken van duurzaamheid. Verschillende organisaties houden allerlei activiteiten rondom dit thema op diverse plekken in Ermelo. Een duurzame leefomgeving is voor iedereen belangrijk en om dat te bereiken hebben we elkaar nodig: inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties.


Noot voor de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

  • Provincie Gelderland: projectleider EER Award Loes Phoelich 06 53 89 38 62
  • Havo b.v.: Bertina de Vries (0341) 56 08 54
  • Gemeente Ermelo: Suzan Kappert, via telefoonnummer 06 45 27 72 08