HOME  |  Persberichten  |  Evaluatie duurzaam woningbouwproject Groevenbeek-Noord

Evaluatie duurzaam woningbouwproject Groevenbeek-Noord (01-11-2018)

Dit item is verlopen op 06-12-2019.

ERMELO –  Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten in te stemmen met de conclusies uit de evaluatie van het woningbouwproject Groevenbeek-Noord en deze aan te bieden aan de gemeenteraad. Groevenbeek-Noord was het eerste zogenaamde nul-op-de-meter project in Ermelo, waarbij 39 duurzame starterswoningen werden gerealiseerd. Naast de bouw van de duurzame woningen is ook aandacht besteed aan een natuurlijke, duurzame en onderhoudsarme openbare buitenruimte, passend bij de natuur van de naastgelegen Groevenbeekse heide.

In de evaluatie werden gekeken naar een aantal punten. Denk hierbij aan toewijzing / doelgroep, duurzaamheid, inrichting openbare ruimte en financiën. Geconcludeerd wordt dat het doel van het project gehaald is, met een paar verbeterpunten. De uitkomsten van het onderzoek zijn bruikbare input voor andere toekomstige woningbouwprojecten in Ermelo.
 


Noot voor de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Moniek Winters, via telefoonnummer (085) 110 82 46.