HOME  |  Persberichten  |  Ermelo doet mee aan de landelijke Week van de Begraafplaatsen

Ermelo doet mee aan de landelijke Week van de Begraafplaatsen (04-05-2017)

Dit item is verlopen op 10-06-2017.

ERMELO - Van 27 mei tot en met 4 juni doet de gemeente Ermelo mee aan de landelijke Week van de Begraafplaatsen. In deze week is er een programma opgesteld, waarbij niet alleen rondwandelingen worden georganiseerd op de begraafplaats van Ermelo, maar ook de nieuwe naam van de begraafplaats officieel onthuld zal worden met een eigen naambord.

De nieuwe naam, gemeentelijke begraafplaats Koningsvaren, zal op dinsdagavond 30 mei, in het bijzijn van de bedenkers van deze naam worden onthuld met een bord bij de inrit van de begraafplaats. Aansluitend zal er voor geïnteresseerden een rondwandeling plaatsvinden langs bijzondere bomen, struiken en coniferen.

Ook op donderdag 1 juni is er een rondwandeling en dan langs bijzondere graven en grafmonumenten. Binnenkort zal via de gemeentelijke communicatiekanalen meer informatie te vinden zijn over het programma en de mogelijkheid u op te geven voor de rondwandelingen.


Noot voor de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met team Communicatie via telefoonnummer 0341 56 71 79.