HOME  |  Persberichten  |  7dagenwater challenge van 17 juni t/m 23 juni

7dagenwater challenge van 17 juni t/m 23 juni (14-05-2019)

Dit item is verlopen op 25-06-2019.

ERMELO - De gemeente Ermelo daagt jou uit om mee te doen aan de #7dagenwater challenge. De challenge start op maandag 17 juni 00:00 uur en duurt tot zondag 23 juni 23:59 uur. Reset je drankgebruik; even geen suiker, cafeïne en/of alcohol drinken. Zeven dagen alleen water, jij kan dat!

Water is de beste dorstlesser

Het is belangrijk om fit te zijn en gezond te leven. Hier hoort water drinken ook bij. Water is de beste dorstlesser en geeft je betere concentratie. In Nederland hebben wij het beste kraanwater ter wereld. Daarom is het belangrijk dat kraanwater drinken weer normaal gaat worden. Water mee naar school, tijdens het sporten een bidon mee en een kan (fruit)water op tafel.

Ga de uitdaging aan!

JOGG Ermelo  is onderdeel van Jongeren op Gezond Gewicht Noord-Veluwe (JOGG). JOGG Noord-Veluwe en Vitens organiseren de waterchallenge in zeven gemeenten op de Noord-Veluwe. Ga jij ook de challenge aan? Meld je dan aan via www.7dagenwaterchallenge.nl en ontvang de starterskit thuis! Iedereen kan meedoen. Dus meld je aan met je klas, vriendengroep, gezin of je bedrijfsafdeling. Met je aanmelding kan je ook winnen! We verloten per gemeente: bidons voor je hele klas, een sportkrat met bidons voor jouw sportteam of unieke waterkaraffen voor thuis of op het werk.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marjo de Groot, coördinator buurtsportcoaches en regisseur JOGG van Heel Ermelo Beweegt gemeente Ermelo, 06 – 324 535 40.