HOME  |  Over deze website

Over deze website

Toegankelijkheid

Een toegankelijke en kwalitatief hoogwaardige website is waar de gemeente Ermelo voor staat. Kom je een onderdeel van de site tegen dat je niet kunt openen of zien, dan kun je contact met ons opnemen via gemeente@ermelo.nl.

Archief

De gemeentelijke website wordt dagelijks gearchiveerd. Je kunt dit openbare archief bekijken via ermelo.archiefweb.eu.

Proclaimer Gemeente Ermelo

De Gemeente Ermelo doet er alles aan om haar website actueel en correct te houden. Toch bestaat de mogelijkheid dat informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is.

Mocht je onverhoopt onvolledigheden en/of fouten constateren, dan stellen wij het op prijs wanneer je deze meldt via gemeente@ermelo.nl. Binnen 1 werkdag krijg je van ons een reactie hoe wij omgaan met je melding.

Wanneer je per e-mail reageert, worden je gegevens met uiterste discretie verwerkt en niet aan derden overgedragen. Alle informatie die je ons verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor je ze hebt verstrekt.

Je mag teksten zonder kosten overnemen, maar niet veranderen. Bronvermelding is verplicht. Dit geldt ook voor de foto’s.

Deze website kan links bevatten naar andere internetsites, die niet worden beheerd door of onder de zeggenschap staan van de gemeente Ermelo. Deze links zijn enkel opgenomen in het kader van dienstverlening en impliceren geen relatie met, of goedkeuring door de gemeente Ermelo. De gemeente Ermelo is niet verantwoordelijk noch aansprakelijk voor de inhoud, dan wel specifieke gegevens of informatie, van internetsites die een link hebben opgenomen naar deze internetsite of waarvan een link op deze internetsite is opgenomen.

Privacyverklaring

De privacyverklaring van de gemeente Ermelo vind je op www.ermelo.nl/privacyverklaring.

Responsible Disclosure

De gemeente Ermelo hecht veel belang aan de beveiliging van haar systemen. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen blijft het mogelijk dat een zwakke plek in de systemen te vinden is. Wanneer je een zwakke plek in één van onze systemen ontdekt, horen wij dit graag zo snel mogelijk, zodat wij snel gepaste maatregelen kunnen nemen. Lees meer over de responsible disclosure van de gemeente Ermelo

Acrobat reader

Om de documenten in het bestandformaat PDF te kunnen lezen of printen, heeft u een pdf reader zoals bijvoorbeeld Acrobat Reader nodig. U kunt de Adobe Acrobat Reader gratis downloaden.