HOME  |  Nieuws over het Coronavirus  |  Weekmarkt gaat vooralsnog in aangepaste vorm door

Weekmarkt gaat vooralsnog in aangepaste vorm door (23-03-2020)

Dit item is verlopen op 30-04-2020.

De weekmarkt op dinsdag in Ermelo gaat vooralsnog door, aangepast aan de gestelde maatregelen vanuit de rijksoverheid. De markt wordt wel ruimer opgezet, zodat er meer afstand is tussen de verschillende verkoopkramen.

In verband met de landelijke nieuwe maatregelen in de strijd tegen het coronavirus gaat de weekmarkt in Ermelo vooralsnog door, maar wel in afgeslankte vorm. Om meer ruimte te creĆ«ren voor het houden van voldoende afstand. tussen mensen worden de kramen ruimer opgezet. Zoals tijdens de landelijke persconferentie van maandagavond is aangegeven worden markten nog toegestaan vanwege hun rol in de voedselketen. Vanuit dit oogpunt en de eerdere maatregelen om afstand te houden, zijn alleen marktkraamhouders die voedsel verkopen nog aanwezig op de weekmarkt.

Burgemeester Baars roept iedereen op om tijdens de weekmarkt tenminste 1,5 meter afstand  te houden van elkaar, de hygiĆ«nemaatregelen in acht te nemen en na aankopen gelijk weer naar huis te gaan. Heb je klachten van verkoudheid, koorts, hoesten of keelpijn, blijf dan thuis! Wij rekenen op je flexibiliteit en medewerking.

De maatregelen rondom corona kunnen dagelijks veranderen, houd deze pagina in de gaten voor updates.