HOME  |  Coronavirus COVID-19

Coronavirus COVID-19

Dit is onze informatiepagina over het coronavirus. Hier staan berichten en onderwerpen met relevante informatie over het coronavirus. Wij volgen de richtlijnen en informatie van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de GGD Regio Noord- en Oost-Gelderland.


Monitor bezoekersdrukte

Met de monitor bezoekersdrukte Gelderland zie je in één oogopslag waar het in Gelderland druk of rustig is. Ook in Ermelo.

Bekijk de monitor


Recreatie en toerisme

Toerisme en recreatie zijn belangrijk voor Ermelo.
Wat zijn de gevolgen voor de horeca, onze recreatiegebieden en vele campings en parken?

Meer informatie over recreatie en toerisme


Voor jou geregeld!

De impact van het coronavirus op de samenleving is groot. Naast onze gezondheid, is het ook belangrijk dat we onze banen en inkomens beschermen.

Meer informatie over onze regelingen


Beeld en video

Bekijk hier de videoboodschappen van onze burgemeester André Baars en onze berichten over het coronavirus op social media.

Link naar pagina


Onze dienstverlening

Onze dienstverlening is aangepast. Kom alleen naar het gemeentehuis als je een afspraak hebt. Gelukkig zijn veel zaken gewoon online te regelen.

Meer informatie over onze dienstverlening


Ondernemers en bedrijven

De impact van het coronavirus op de samenleving is groot. Naast onze gezondheid, is het ook belangrijk dat we onze banen en inkomens beschermen. 

Klik hier voor informatie voor ondernemers


Sport en bewegen

Dat je door voldoende te bewegen gezond, fit en vrolijk kan blijven, dat wisten we al. Maar hoe doe je dat in tijden van het coronavirus?

Meer informatie over sport en bewegen


Werk en inkomen

Voor veel huishoudens heeft de coronacrisis grote financiële gevolgen. Hieronder vind je meer informatie en hulp bij problemen. 

Meer informatie over werk en inkomen


Veelgestelde vragen

Heb je vragen aan ons over het coronavirus en de maatregelen? Kijk eerst even of het antwoord op je vraag hier tussen staat. 

Bekijk de veelgestelde vragen


Maatregelen

Landelijke en regionale (VNOG) maatregelen om het coronavirus te bestrijden vind je hier. Ook informeren wij je over de eventuele lokale maatregelen.

Lees meer over alle maatregelen


Onderwijs

Op deze pagina vind je meer informatie over de gevolgen voor (gast)ouders, kinderopvang, scholieren en het onderwijs door de uitbraak van het coronavirus.

Meer informatie over het onderwijs


Verkeer, vervoer en reizen

Ik moet op pad met het openbaar vervoer over het spoor, via de weg of over het water. Wat mag je wel en wat moet je vooral niet doen?

Lees meer over verkeer, vervoer en reizen


Zorg en welzijn

Hoe kunnen we de zorg en ondersteuning zo goed mogelijk laten verlopen. Juist nu in deze periode! Wat kunnen we samen en voor elkaar doen.

Meer informatie over zorg en welzijn


Meer informatie