HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Zet uw mantelzorger in het zonnetje!

Zet uw mantelzorger in het zonnetje! (25-10-2017)

Dit item is verlopen op 15-12-2017.

Mantelzorgers zijn onmisbaar in de samenleving. Zij zorgen langdurig en intensief voor een familielid, vriend of andere naaste met lichamelijke of psychische problemen. Gemeente Ermelo wil deze mantelzorgers graag bedanken met een mantelzorgwaardering. Heeft u een mantelzorger die u graag in het zonnetje wilt zetten?

Wat is de mantelzorgwaardering?

Volwassen mantelzorgers die langdurig en minimaal 8 uur per week zorg/begeleiding geven, krijgen een bedrag van € 100,00 op hun rekening gestort. Jongeren van 6 tot 18 jaar die opgroeien in een gezin waar iemand gezondheidsproblemen heeft, ontvangen een bioscoopbon.

Aanvragen

U kunt de mantelzorgwaardering voor uw mantelzorger aanvragen tot 15 december. Dit kan bij Welzijn Ermelo via een digitaal formulier op www.welzijnermelo.nl/servicepunt-mantelzorg.

Jongeren kunnen voor de mantelzorgwaardering een mail met hun gegevens sturen naar lisanne.van.den.hee@welzijnermelo.nl. Zij ontvangen dan de bioscoopbon. Ook worden ze uitgenodigd voor ontmoetingen en uitjes met andere jonge mantelzorgers.

Lukt het u niet om het digitaal aan te vragen dan kunt u een formulier ophalen bij de Baanveger, IJsbaanweg 45 of bij Pinel, Raadhuisplein 8. Het formulier kunt u dan inleveren bij of versturen naar:   

Welzijn Ermelo
Servicepunt Mantelzorg
IJsbaanweg 45
3851 CP Ermelo

Voor meer informatie kunt u op woensdag of donderdag bellen naar de mantelzorgconsulent via (0341) 56 70 00.