HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Zet je mantelzorger in het zonnetje!

Zet je mantelzorger in het zonnetje! (15-10-2019)

Dit item is verlopen op 01-11-2019.

Heb of ken jij een mantelzorger die je graag in het zonnetje wilt zetten? Vraag dan een mantelzorgwaardering bij ons aan. Met deze waardering, in de vorm van een geldbedrag, bedanken we mantelzorgers voor hun hulp.

Een blijk van waardering voor mantelzorgers

Krijg je zorg of begeleiding van je partner, familie, vrienden of buren? Krijg je die zorg langer dan drie maanden en voor minimaal 8 uur per week? Dan kun je voor jouw verzorger(s) de mantelzorgwaardering aanvragen. Ouders die zorgen voor een kind met een chronische ziekte of handicap kunnen de mantelzorgwaardering zelf aanvragen.

De mantelzorgwaardering is er ook voor jonge mantelzorgers

De mantelzorgwaardering is er ook voor jonge mantelzorgers in de leeftijd van 6 tot 18 jaar. Dit zijn jongeren die opgroeien in een gezin waar iemand gezondheidsproblemen heeft. Zij krijgen een cadeaubon als waardering. Ook zijn er voor hen regelmatig ontmoetingen en uitjes met andere jonge mantelzorgers.

Vraag de mantelzorgwaardering aan

Je kunt de mantelzorgwaardering aanvragen tot 1 november via www.welzijnermelo.nl/servicepunt-mantelzorg. Lukt het niet via de computer? Dan kun je ook een formulier ophalen bij Pinel, Raadhuisplein 8 of bij de Baanveger, IJsbaanweg 45 in Ermelo. Een aanvraag voor jonge mantelzorgers kun je mailen naar lisanne.van.den.hee@welzijnermelo.nl.

Wil je meer weten?

Voor vragen over de mantelzorgwaardering kun je op woensdag of donderdag bellen naar de mantelzorgconsulent, via (0341) 56 70 00.