HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Workshops van Centrum Jeugd en Gezin

Workshops van Centrum Jeugd en Gezin (27-09-2016)

Dit item is verlopen op 07-10-2016.

Van 3 tot en met 7 oktober is het de landelijke Week van de Opvoeding. Dit jaar staat het contact tussen opvoeder en kind centraal. Tijdens de Week van de Opvoeding organiseren de Centra voor Jeugd en Gezin (CJG) in Ermelo en Harderwijk drie workshops voor ouders.

Tijd voor je gezin

Op dinsdagavond 4 oktober om 19.30 uur wordt de workshop “Tijd voor je gezin’ gehouden in de Triaszaal van MFC de Bogen, Triasplein 11  in Harderwijk. Deze workshop gaat over simpele manieren om meer ritme in je (gezins)leven te krijgen. Wat loopt al soepel en waar valt nog iets te verbeteren? En hoe doen al die andere ouders dat toch? Je gaat naar huis met praktische tips en ideeën. Aanmelden kan via info@cjgharderwijk.nl.

Communiceren met je gezin

De workshop op woensdagochtend 5 oktober van 09.30 tot 12.00 uur bij het CJG aan de Dokter van Dalelaan 12 in Ermelo, is bedoeld voor ouders met kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Tijdens de workshop staat het thema ‘Communiceren met kinderen, versterk de band met je kind’ centraal. Vragen als: Hoe communiceer je met 'hart en ziel' met je kind en wat doen andere ouders om de band met hun kind te versterken, komen aan bod. Je kunt met  andere ouders tips en ervaringen uitwisselen. Ook kun je ideeën opdoen voor activiteiten met je kinderen. Je ontvangt bij deelname een speciaal ‘Aan-het-werkboekje’. De toegang is gratis. Je kunt je aanmelden via info@cjgermelo.nl  of (0341) 79 99 09. Zie ook de website: www.cjgermelo.nl

Leren luisteren

Op donderdagavond 6 oktober van 19.30 tot  22.00 uur  wordt de Workshop ‘Leren Luisteren’ van Positief Opvoeden gegeven bij het CJG aan de Dokter van Dalelaan 12 in Ermelo. De workshop is bedoeld voor ouders met kinderen in de leeftijd van 3 tot 7 jaar. Tijdens de bijeenkomst biedt de adviseur  je tips en suggesties hoe je met probleemgedrag van kinderen om kunt gaan. Je krijgt na afloop een werkboek. De kosten zijn €5,00 per persoon.  Je kunt je aanmelden via info@cjgermelo.nl of (0341) 79 99 09.