HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Wethouder reikt laatste set afvalcontainers uit

Wethouder reikt laatste set afvalcontainers uit (24-06-2019)

Dit item is verlopen op 05-08-2019.

Op donderdag 20 juni reikte wethouder Leo van der Velden één van de laatste sets nieuwe afvalcontainers uit. De familie Tomassen nam de set aan. Vóór 1 juli hebben alle inwoners van Ermelo de nieuwe afvalcontainers ontvangen. Vanaf 1 juli gebruik je de nieuwe containers. Met deze containers wordt de inzameling gemakkelijker.

Snellere inzameling van afval

De nieuwe containers zien er iets anders uit. Ze hebben een opnamekraag. Aan deze kraag worden ze per twee opgetild en geleegd in de inzamelauto van Remondis. Zo kan het afval sneller ingezameld worden. Remondis leegt vanaf 1 juli alleen nog de nieuwe afvalcontainers. Zet de containers zo aan de weg dat de opnamekraag naar de weg gericht is.

De oude containers worden na 1 juli opgehaald

Na 1 juli haalt DVL milieuservice de oude restafval- en gft-containers op. Je hebt een brief gekregen over de vervanging van de afvalcontainers. Bij de brief zaten twee stickers met een ophaaldatum erop. Zet je oude containers op de aangegeven datum vanaf 07.00 uur leeg aan de weg en plak de stickers op de deksels.

Wil je meer informatie?

Heb je nog vragen over de vervanging van de containers? Neem dan contact op met de servicelijn Afval van DVL milieuservice. Zij verzorgen de vervanging van de containers en helpen je graag. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur via telefoonnummer (0341) 56 57 77. Meer informatie vind je op www.ermelo.nl/vervangingafvalcontainers.