HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Werkzaamheden begraafplaats Varenlaan

Werkzaamheden begraafplaats Varenlaan (01-02-2016)

Dit item is verlopen op 01-03-2016.

De afgelopen weken is er hard gewerkt om op de algemene begraafplaats aan de Varenlaan een aantal paden opnieuw te asfalteren. Deze werkzaamheden zijn nu afgerond. De komende weken gaat de aannemer de bermen van de hoofdlanen verder afwerken en wordt er gewerkt aan het opnieuw straten van de verhardingen bij de ingang van de begraafplaats. Als gevolg hiervan is de begraafplaats op dinsdag 9 februari de gehele dag gesloten voor bezoekers. De Uitvaartondernemers zijn hiervan op de hoogte.

Op de dagen dat de begraafplaats geopend is en er werkzaamheden plaatsvinden worden de werkzaamheden tijdig en tijdelijk stil gelegd op het moment dat er een begrafenis plaatsvindt. Afhankelijk van het aantal begrafenissen en de weersomstandigheden wordt de eerste fase van het verbeteren van de paden, begin februari afgerond. Vanaf het voorjaar start de tweede fase van de verbetering. Aansluitend worden er dan nog paden voorzien van een nieuwe slijtlaag.

Meer informatie

Overlast voor bezoekers kunnen wij tijdens deze werkzaamheden helaas niet voorkomen. Op het informatiebord aan het begin van de begraafplaats wordt meer informatie over de werkzaamheden gepubliceerd. Voor vragen over de onderhoudswerkzaamheden kunt u contact opnemen met het team werkvoorbereiding en realisatie, de heer Peter van der Velde, toezichthouder van de gemeente Ermelo, telefonisch bereikbaar via (0341) 56 72 41.