HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Wat doe jij op Burendag?

Wat doe jij op Burendag? (31-07-2018)

Dit item is verlopen op 23-09-2018.

Op zaterdag 22 september is het weer Burendag! Op deze dag draait het om gezellig samen zijn met je buren en iets goeds voor elkaar doen. Burendag is een idee van het Oranje Fonds en Douwe Egberts. Het wordt ieder jaar in het vierde weekend van september gevierd. Doet jouw buurt ook mee?

Ontmoet elkaar

Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen voor hun buurt inzetten. In heel Nederland worden plannen voor Burendag gemaakt: van een buurtontbijt tot zeskamp, schoonmaakactie of barbecue. Bedenk samen een leuk idee voor Burendag en vier het! Kijk voor meer informatie en aanmelding op www.burendag.nl.

Geen subsidie meer

Buren die hun buurtfeest hebben aangemeld bij het Oranjefonds, konden een financiële bijdrage van € 400,00 krijgen. Het beschikbare budget van het Oranjefonds is inmiddels op. Er kan nu geen bijdrage meer worden aangevraagd. 

De Leukste Straat van Ermelo

In Ermelo maken we Burendag nóg leuker! Vanuit het Leefbaarheidsteam organiseren wij op die dag een verkiezing. Alle buurten en straten die meedoen aan Burendag, maken kans op de titel ‘De Leukste Straat van Ermelo’. Je wint als buurt dan ook een mooi pakket voor een gezellige buurtdag in de winterperiode. In 2017 won het Garsteland. Welke straat wordt de Leukste Straat van Ermelo in 2018? Om mee te doen, moet je je straat of buurt aanmelden bij het Leefbaarheidsteam. Kijk voor meer informatie op www.leefbaarheidsteamermelo.nl of mail naar info@leefbaarheidsteamermelo.nl.