HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Warmetruiendag! Doe je mee?

Warmetruiendag! Doe je mee? (11-02-2019)

Dit item is verlopen op 16-02-2019.

Op vrijdag 15 februari is het Warmetruiendag. Deze nationale actie roept iedereen op om energie te besparen door de verwarming een graadje lager te zetten. Een goed moment om stil te staan bij hoe we eenvoudig, en samen, energie kunnen besparen. De gemeente Ermelo is al heel actief bezig met de overstap naar duurzame energie en slim besparen. Wij doen daarom elk jaar mee aan Warmetruiendag. Doe je ook mee? 

Warmetruiendag

Door het hele land zijn er acties om op school, thuis en op het werk de verwarming een graadje lager te zetten. ‘Verwarm jezelf en niet de wereld’ is het motto. Doe een dikke trui aan en je hebt het niet koud. De ‘trui’ staat symbool voor wat we zelf kunnen doen. Als heel Nederland aan de Warmetruiendag meedoet, besparen we met elkaar 6,3 miljoen kilo CO2. Dat is het jaarverbruik van 2600 huishoudens.

Meedoen is simpel

Wil je meedoen op 15 februari? Meld je dan aan op www.warmetruiendag.nl/doe-mee. Trek je lekkerste dikke trui aan en zet de verwarming lager. Meer bereiken? Deel je persoonlijke actie dan op social media. Want goed voorbeeld doet volgen!