HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Verwijdering fietsen op station

Verwijdering fietsen op station (04-12-2018)

Dit item is verlopen op 04-01-2019.

Rondom het NS-station en snackbar De Halte staan dagelijks fietsen fout geparkeerd. Hier hebben vooral ouderen, gehandicapten en hulpdiensten last van. Om problemen te voorkomen, controleren we de fietsenstalling regelmatig. We verwijderen de (brom)fietsen die buiten de stalling of te lang geparkeerd staan.

Fietsen verwijderd op 29 november

In de fietsenstalling van het station mag je fiets maximaal 28 dagen staan. Veel fietsen staan hier langer. Daardoor is er minder plek voor de fietsen van andere reizigers. Alle fietsen zijn een aantal weken geleden gelabeld. Zo kunnen we zien hoe lang een fiets in de stalling staat. Op donderdag 29 november hebben we daardoor 29 'weesfietsen' gevonden en verwijderd.

Mis je je fiets? Kijk dan op www.ermelo.nl/fiets of je fiets tijdens de actie is verwijderd. Je kunt je fiets ophalen tegen contante betaling (pinnen is niet mogelijk) bij: Proson, ingang Technische Dienst aan de Paul Krugerweg 43 in Ermelo. Vergeet niet om je legitimatiebewijs en een passende fietssleutel mee te nemen. Proson is van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 12.00 uur geopend. Kosten voor het ophalen:

  • Binnen 1 maand       € 15,00
  • Binnen 2 maanden   € 30,00
  • Binnen 3 maanden   € 45,00

Nieuwe actie op 14 december

Veel fietsen staan buiten de rekken of zelfs buiten de stalling van het station. Op vrijdag 14 december controleren we op fietsen die fout geparkeerd staan. Deze fietsen worden verwijderd.