HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Uitnodiging voor lezing 'Elimineer de burger'

Uitnodiging voor lezing 'Elimineer de burger' (08-02-2016)

Dit item is verlopen op 01-03-2016.

U bent van harte uitgenodigd voor de lezing ‘Elimineer de burger’ van Ferenc van Damme op maandag 29 februari van 19.30 tot 21.30 uur in Veluvine, F.A. Molijnlaan 186, Nunspeet. Toegang is gratis.

Samen Maken Wij

De bijeenkomst wordt georganiseerd door de werkplaats Verandersomdenken. De werkplaats Verandersomdenken is een enthousiaste groep inwoners en een ambtenaar die samen nadenken over de relatie tussen inwoners en de gemeente. Dat doen zij in het kader van het regionale project ‘Samen Maken Wij’. Dit project doet onderzoek naar methoden voor burgerkracht en de relatie tussen inwoners en de overheid. De gemeente Ermelo doet hier ook aan mee.

Ferenc van Damme

Hij is communicatiestrateeg, projectleider 'Participatie & Communicatie' bij de provincie Overijssel, en de enige ambtenaar in Nederland met 3 Grammy nominaties en een Edison op zijn naam, leidt een vurige interactieve discussie met overtuigende cijfers, inspirerende praktijkervaringen en werkbare inzichten. Hij weet op een zeer aanstekelijke manier ons mee te nemen in de wereld van samenwerken tussen politici, burgers en ambtenaren. Dus noteer maandag 29 februari alvast in uw agenda!