HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Uitnodiging nieuwjaarsreceptie

Uitnodiging nieuwjaarsreceptie (28-12-2018)

Dit item is verlopen op 04-01-2019.

De gemeente Ermelo zet  op donderdag 3 januari haar deuren open voor de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst. Iedereen is van harte uitgenodigd om samen met het gemeentebestuur een toost uit te brengen op het nieuwe jaar.

De receptie begint om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur en wordt gehouden in De Dialoog. Rond de klok van 21.00 uur houdt burgemeester André Baars zijn traditionele nieuwjaarstoespraak.

Kunst & Cultuur

Dit jaar staat de nieuwjaarsreceptie in het teken van Kunst en Cultuur. Diverse culturele partijen op het gebied van media en letteren, film-, theater- en podiumkunsten, kunsteducatie, beeldende kunst en cultureel erfgoed presenteren zich graag aan u. 
Wie doen er mee? Dorpsdichter Fiet van Beek, Filmhuis Ermelo, Stichting Ermelo’s Kunstcollectief (StEK), Museum Het Pakhuis, Theatergroep Spiegel, Leonardo Da Vinci Ateliers en Galerie, Veluwe FM, Stichting Culturele Dialoog Ermelo, Artista, Cultuurkust, Streekarchivariaat Noordwest Veluwe, Stichting Molen De Koe, Fête de la Musique, TravelDudes Entertainment, bibliotheek Noordwest Veluwe en Kunstuitleen Noordwest Veluwe en Riemer Walinga.