HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Twee duurzaamheidsprijzen voor inwoners

Twee duurzaamheidsprijzen voor inwoners (15-07-2019)

Dit item is verlopen op 26-08-2019.

Er komt een duurzaamheidsprijs voor jongeren, de ‘Stimuleringsprijs Duurzaamheid’. Sinds vorig jaar reiken we ook al de ‘Groene Pauw Award’ voor volwassenen uit. Onze gemeente werkt stap voor stap aan een energieneutraal Ermelo in 2030. Dit lukt alleen als alle inwoners en bedrijven meedoen. Met de twee duurzaamheidsprijzen stimuleren we inwoners om met duurzame ideeën voor de gemeente te komen.

Stimuleringsprijs Duurzaamheid

De stimuleringsprijs is bedoeld voor jongeren van 12 tot en met 21 jaar die in de gemeente Ermelo wonen, werken of leren. Om kans te maken op de stimuleringsprijs moet de uitvoering van het idee nog starten of pas net gestart zijn. Later dit jaar geven we meer informatie over het aanmelden van een duurzaam idee, en aan welke voorwaarden een plan moet voldoen.

Groene Pauw Award

Naast de stimuleringsprijs reiken we dit jaar voor de tweede keer de ‘Groene Pauw Award’ uit. Deze prijs is voor een persoon of organisatie die belangrijk bijdraagt aan het duurzaam maken van Ermelo. De prijs wordt in oktober, de Maand van de Duurzaamheid, uitgereikt.