HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Theatervoorstelling over de invloed van armoede

Theatervoorstelling over de invloed van armoede (30-10-2018)

Dit item is verlopen op 12-12-2018.

Op vrijdag 30 november wordt in De Dialoog de theatervoorstelling ‘De OmZieners’ gespeeld. Deze theatervoorstelling gaat over de invloed die armoede heeft op je leven, op het gebied van werk, gezondheid, onderwijs en wonen. Maar vooral ook op het niet meer mee kunnen doen en niet meer mee tellen in de maatschappij. ‘De OmZieners’ wordt gebracht door de Joseph Wresinski Cultuur Stichting. Het is een theatergroep van zowel ervaren theatermakers als mensen die zelf in armoede leven.

Aanmelden en meer informatie

De voorstelling is gratis te bezoeken, na aanmelding. Als je je aanmeldt via omzieners@gmail.com, ben je verzekerd van een plek. Wil je meer weten over de voorstelling? Kijk dan op www.wresinskicultuur.nl.

Herkenbaar?

Als gemeente Ermelo steunen wij dit initiatief van harte. Herken je de problemen? Heb je door een laag inkomen of schulden geen geld voor activiteiten die voor anderen gewoon zijn? Kijk dan eens op www.ermelo.nl/minimaregelingen of www.ermelo.nl/kindpakket. Voor meer informatie of hulp kun je bellen naar de gemeente, via (0341) 56 73 21.