HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Start onderzoek ervaringen gemeentelijke jeugdhulp en Wmo

Start onderzoek ervaringen gemeentelijke jeugdhulp en Wmo (24-04-2017)

Dit item is verlopen op 24-05-2017.

Jaarlijks doet de gemeente onderzoek naar de tevredenheid van inwoners over voorzieningen van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en jeugdhulp.

Heeft u of uw kind (vanaf 12 jaar) in 2016 jeugdhulp ontvangen? Of heeft u gebruik gemaakt van voorzieningen uit de Wmo? Dan horen wij graag wat u hiervan vindt en hoe u het contact met de gemeente heeft ervaren. Met uw ervaringen kunnen wij in de toekomst de jeugdhulp en de Wmo beter laten aansluiten bij uw wensen en behoeften.

Uw mening telt!

In de komende twee weken ontvangt u een uitnodiging voor het onderzoek in de brievenbus. Uw mening is voor ons van belang. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. Het onderzoek wordt uitgevoerd door het onderzoeksbureau BMC in opdracht van de gemeente. Deelname aan dit onderzoek is geheel vrijwillig en heeft geen gevolgen voor de ondersteuning die u ontvangt. Uw naam en adres worden alleen gebruikt voor het toezenden van de vragenlijst.

Uitslag onderzoek

In september verwachten wij de resultaten van het onderzoek. De resultaten worden bekend gemaakt via de gemeentelijke website en de gemeentelijke informatiepagina in het Ermelo‚Äôs Nieuwsblad. Dit onderzoek wordt gezamenlijk uitgevoerd met de gemeente Harderwijk.

Vragen? 

Wanneer u vragen heeft over dit onderzoek, kunt u voor de Wmo contact opnemen met Gerrit van Manen via g.vanmanen@harderwijk.nl of bel naar (0341) 41 12 57 en voor de Jeugdwet met Tamar Hoefsloot via t.hoefsloot@harderwijk.nl of bel naar (06) 11 12 41 29.