HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Rioolonderzoek

Rioolonderzoek (09-08-2017)

Dit item is verlopen op 09-09-2017.

In de eerste week van september wordt onderzoek uitgevoerd naar de riolering in de omgeving van de Oude Telgterweg/Heidelaan en omgeving.

Het rioolonderzoek wordt uitgevoerd vanwege de regelmatig terugkerende stankoverlast. Daarom worden alle huisaansluitingen op de openbare riolering van de Oude Telgterweg, Heidelaan en omgeving gecontroleerd. Dit gebeurt met behulp van een speciale rookmachine. Vanaf de openbare weg wordt het riool gevuld met niet schadelijke rook om de lekkage op te zoeken. Daar waar de rook tevoorschijn komt is in de meeste gevallen een beschadiging of een mogelijk lekkage. Op deze manier controleren we of de huisaansluitingen correct zijn aangesloten op het rioolstelsel.

Planning en uitvoering

Het onderzoek staat gepland op donderdag 7 september en wordt uitgevoerd door de firma Teeuwissen. Omwonenden ontvangen bericht zodra bekend is wanneer de werkzaamheden starten.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit onderzoek? Neem dan contact op met de heer G. (Gerard) Dijkhuis (0341) 56 72 52 of de heer F. (Fernand) Hoogeveen (0341) 56 71 39.