HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Praat mee over gezond en actief ouder worden in Ermelo

Praat mee over gezond en actief ouder worden in Ermelo (19-02-2018)

Dit item is verlopen op 16-03-2018.

Op donderdagmiddag 15 maart organiseert de Adviesraad Sociaal Domein Ermelo een studiemiddag. De middag gaat over gezond en actief ouder worden in Ermelo. De Adviesraad wil graag in gesprek met ouderen en ‘kenners’ van ouderen, over ouder worden in Ermelo.

Datum: donderdag 15 maart 2018
Tijd: 15.00 - 17.30 uur
Locatie: Theehuis Landgoed Groevenbeek

De Adviesraad heeft inbreng en ideeën nodig

Ouderen wonen langer zelfstandig thuis. Dat is vaak ook hun eigen wens. Tegelijkertijd weten we dat veel ouderen te maken krijgen met ziekte, beperkingen, slechter ter been zijn, praktische problemen en een netwerk dat kleiner wordt. Dat maakt het leven er voor veel ouderen niet makkelijker op. Hoe kunnen we voorkomen dat ouderen hierdoor in de problemen komen? En wat is er nodig om zo prettig mogelijk oud te worden in Ermelo? Om antwoord te krijgen op deze en andere vragen heeft de adviesraad je hulp nodig. Met de informatie die de Adviesraad krijgt, adviseert zij het college van burgemeester en wethouders van Ermelo over het te voeren ouderenbeleid.

Meer informatie en aanmelden?

Wil je meepraten en meedenken over gezond en actief ouder worden? Meer informatie over het werk van de Adviesraad Sociaal Domein Ermelo én over deze studiemiddag vind je op www.asdermelo.nl. Je kunt je voor de studiemiddag aanmelden via secretaris@asdermelo.nl.