HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Praat in wijk Speuld met het college

Praat in wijk Speuld met het college (15-10-2019)

Dit item is verlopen op 05-11-2019.

Het college van burgemeester en wethouders bezoekt elke maand een Ermelose wijk om met inwoners over de buurt te praten. Op dinsdag 19 november komen zij naar wijk Speuld. Wij nodigen de inwoners van deze wijk uit om, tijdens een informele bijeenkomst, met hen in gesprek te gaan.

Kom in gesprek met het college

Vóór het werkbezoek wordt er eerst een wijkschouw gedaan. Tijdens het werkbezoek praten we samen over de uitkomsten van de wijkschouw en de aandachtspunten in de wijk. Hoe fijn leef je in je wijk, wat kan beter en wat moet er worden aangepakt? Dit kan gaan over de openbare ruimte en het groen in de wijk, maar ook over sociale, culturele en economische onderwerpen. Wat kan de gemeente doen om de wijk te verbeteren? En wat kan de buurt zelf ondernemen? Jouw mening en ideeën zijn heel belangrijk. We ontmoeten en spreken je graag!

Datum : dinsdag 19 november
Tijd : van 20.00 tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.45 uur)
Locatie: : School de Speulderbrink, Garderenseweg 205

Meld je voor 12 november aan

Ben je erbij? Meld je dan vóór 12 november aan! 

Aanmelden

Benieuwd wanneer het college jouw wijk bezoekt? Kijk dan hier.

Wijkschouw vooraf

Vóór het wijk-werkbezoek wordt er een wijkschouw gedaan. Ook daarvoor is jouw inbreng nodig. Zie je verbeterpunten in je wijk? Dan horen wij dit graag vóór de wijkschouw van woensdag 30 oktober. Dit kun je doorgeven via het aanmeldformulier of via info@leefbaarheidsteamermelo.nl. De uitkomsten van de wijkschouw worden in het wijk-werkbezoek besproken.