HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Openbare verlichting uitgevallen? Meld het ons!

Openbare verlichting uitgevallen? Meld het ons! (01-10-2019)

Dit item is verlopen op 12-11-2019.

De dagen worden korter en we doen meer in het donker. Het is daarom belangrijk dat de openbare verlichting goed werkt. Dat is veiliger op straat en in het verkeer. Zie je kapotte straatverlichting? Meld dit dan bij ons. Wij kunnen de verlichting dan zo snel mogelijk repareren.

Waar meld je een storing?

Werkt de openbare verlichting niet, of staat een straatlantaarn overdag aan? Is er een lichtmast aangereden of is er een onveilige situatie door gebrek aan licht? Meld dit dan bij ons via www.ermelo.nl/meldpunt. Ook kun je een melding doen via de app van gemeente Ermelo. Hiervoor gebruik je de tegel ’meldpunt’ in de app. Geef daarbij altijd aan wat de locatie van de uitgevallen verlichting is. Dit kun je doen door het nummer van de kapotte lantaarnpaal of lichtmast door te geven. Dit nummer staat op een geel stickertje op de paal.

We lossen een storing zo snel mogelijk op

Iedere twee weken is er een reparatieronde waarbij we alle meldingen meenemen. Soms is er een grotere storing. Vaak heeft dit te maken met het elektriciteitsnet van Liander. In dat geval wordt de storing zo snel mogelijk opgelost. Bij schade aan een lichtmast of bij een gevaarlijke situatie, schakelen we direct een storingsdienst in om het probleem op te lossen.